Privátní bankovnictví Raiffeisenbank zvítězilo v mezinárodní soutěži, je nejlepší volbou pro české movité klienty

22. 3. 2024

Soutěž Euromoney Global Private Banking Awards oznámila své vítěze. V kategorii privátního bankovnictví pro movité klienty mezi českými společnostmi zvítězila Raiffeisenbank. Privátní bankovnictví Raiffeisenbank nabízí klientům široké spektrum služeb portfolia, letos za svůj přístup k českým klientům obdržela cenu.

Privátní bankovnictví Friedrich Wilhelm Raiffeisen (FWR) zvítězilo v kategorii Nejlepší české bankovnictví pro movité klienty soutěže Euromoney Global Private Banking Awards 2024. Tato soutěž už přes dvacet let oceňuje privátní banky v klíčových kategoriích, především týkající se obhospodařování movitých klientů a jejich jmění.

Jednotlivé banky, které se do soutěže přihlásí, projdou posouzením odborné poroty a na základě svých aktivit a služeb se umístí v jednotlivých kategoriích. Raiffeisen privátní bankovnictví zvítězilo díky nejvíce získaným bodům v kategorii, která zohledňuje bankovní přístup ke klientům s vysokým jměním.

„Jsme pochopitelně poctěni, že Raiffeisen privátní bankovnictví získalo první cenu v jedné z kategorií prestižní mezinárodní soutěže. Naše služby poskytujeme na míru téměř čtyřem tisícům movitých klientů a pro každého z nich pečlivě vybíráme řešení podle individuálních potřeb. Našich klientů si vážíme, a proto za tuto cenu děkujeme jak společnosti Euromoney, tak právě jim, bez nichž by toto ocenění nebylo,“ komentuje výsledky umístění ředitel privátního bankovnictví Raiffeisenbank Jiří Zelinka22Předávání cen se uskutečnilo včera večer v Londýně.