Raiffeisenbank prodlužuje soutěž o 30 x 10 000 korun do konce listopadu

27. 9. 2023

Soutěž pro aktivní klienty Raiffeisenbank pokračuje. I v říjnu a listopadu může třicet klientů vyhrát deset tisíc korun. Stačí mít v daném měsíci příchozí platby na účet ve výši patnácti tisíc korun a zároveň tři odchozí platby v bankovnictví či kartou. Současná akce měla končit v září, nyní potrvá až do konce listopadu.

Aktivní klienti Raiffeisenbank mají nyní každý měsíc možnost vyhrát v soutěži o dohromady tři sta tisíc korun. Zkusit své štěstí mohou až do 30. listopadu. Banka každý měsíc vylosuje třicet zletilých soutěžících, kteří získají na svůj účet odměnu ve výši deseti tisíc korun.

Aby byl klient chápán jako aktivní, během kalendářního měsíce mu na účet musí přijít nejméně patnáct tisíc korun. Zároveň soutěžící musí během onoho měsíce provést tři platby v libovolné výši přímo z účtu nebo platební kartou. Zájemci, kteří se již do soutěže registrovali v původním soutěžním období, se znovu přihlašovat nemusí.

„Rozhodli jsme se soutěž o třicetkrát deset tisíc korun prodloužit o dva měsíce. Rádi bychom tak odměnili stávající aktivní klienty, kteří využívají svůj účet vedený u nás v Raiffeisenbank,“ říká mluvčí Raiffeisenbank Tereza Kaiseršotová.

Prodloužením soutěže získávají účastníci kromě finanční odměny i možnost vyhrát deset tisíc poukazů na sledování služby VOYO po dobu tří měsíců. Výherní voucher obdrží vylosovaní e-mailem.

Do soutěže je potřeba se registrovat v mobilním či internetovém bankovnictví přes banner v sekci Nabídky -> Tipy pro vás. Registraci stačí provést jednou za celé slosovací období. Výherce bude kontaktován prostřednictvím SMS zprávy nebo telefonátu, losování probíhá za přítomnosti ombudsmana Raiffeisenbank vždy po skončení kalendářního měsíce.