zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank je nejlepší českou bankou v oblasti digitálních řešení

1. 11. 2023

Raiffeisenbank se umístila na prvním místě mezinárodní soutěže Euromoney Awards for Excellence 2023 v kategorii Nejlepší banka v oblasti digitálních řešení v České republice. Do soutěže se každoročně přihlásí desítky bank z celého světa a vítěz je volen regionálně.

Soutěž Euromoney Awards for Excellence je každoroční klání na poli globálního bankovního trhu. Oceňuje tak úspěchy a inovace v jednotlivých oblastech napříč zeměmi. Cílem programu je odměnit nejlepší banky na národních trzích, které vynikají v prezentovaných bankovních aktivitách za uplynulý rok.

Euromoney Awards for Excellence funguje již od roku 1992, od té doby každý rok udílí ceny ve stanovených kategoriích. V letošním ročníku se utkal rekordní počet bank, přičemž regionálních cen se rozdalo více než padesát. Raiffeisenbank letos za Českou republiku vyhrála první místo v kategorii nejlepší banka v oblasti digitálních řešení.

„Samotná cena nás samozřejmě velmi potěšila. Vážíme si jí o to více, že se jedná právě o kategorii digitalizace. Získání této mezinárodně uznávané ceny od nezávislé instituce totiž potvrzuje, že v naší cestě za tím, stát se bankou s nejlepšími digitálními kanály na českém trhu, jdeme správným směrem,“ komentuje úspěch generální ředitel Raiffeisenbank Igor Vida.

V uplynulém roce Raiffeisenbank nabídla svým klientům řadu vylepšení a novinek v mobilním bankovnictví jako například zrušení účtu online, zobrazení detailů karty (číslo, platnost, CVC, PIN) nebo blokace obchodníků s uloženou kartou. Uživatelé mohou také využít upozornění na měnovou konverzi, bilanci účtu i karet, push notifikace čekajících plateb a správu investic. Mohou pojmenovávat příjemce plateb, volat bankéři a sjednat schůzku přímo z aplikace bez nutnosti autorizace nebo využívat online Směnárnu a komunikovat prostřednictvím chatbotu a voicebotu. Neklienti si mohou online sjednat kreditní kartu a půjčku přes Bank iD.

Kategorie Nejlepší banka v oblasti digitálních řešení oceňuje bankovní společnost, které se podařilo radikálně přeměnit uživatelský zážitek ze služeb a odlišit se svojí nabídkou od konkurenčních bank. Banka, která tuto cenu získá, je oceněna za přínos unikátního vylepšení v prostoru svých digitálních služeb.