zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Drobné spoření i rozšíření funkce správy výdajů – nové funkce i designové změny v mobilní aplikaci Raiffeisenbank

30. 9. 2024

Raiffeisenbank představuje novinky ve své mobilní aplikaci, které zahrnují jak estetické, tak funkční vylepšení.

Uživatelé se mohou těšit na modernizovaný design aplikace, včetně nových ilustrací a animaci při spuštění aplikace. Přestože se mění vzhled, intuitivní ovládání aplikace zůstává beze změny.

Velkou novinkou je funkce Drobné spoření, která umožňuje automatické převody z běžného účtu na spořicí cíl. Uživatelé si mohou nastavit částky 10, 25, 50 nebo 100 CZK za každou platbu debetní kartou, které se na spořicí účet převedou najednou po naspoření 100 CZK. Uživatelé mohou kdykoliv pravidlo spoření upravit nebo vypnout.

Aplikace nyní nabízí také rozšířené možnosti pro správu kategorií transakcí, včetně vytvoření až deseti vlastních kategorií a nastavení pravidel pro automatické kategorizace budoucích transakcí. Zlepšení se dočkali i uživatelé spořicích účtů, kam byla na základě zpětné vazby přidána tlačítka pro rychlý přístup ke spořicím cílům a historii transakcí přímo z hlavní stránky aplikace.

„Všechny změny v aplikaci jsou součástí našeho úsilí o poskytování plynulého a intuitivního uživatelského zážitku. Těší nás, že uživatelům mobilního bankovnictví přinášíme novinky a úpravy, které nám sami zmiňují ve zpětných vazbách", říká Vratislav Kříž, který v Raiffeisenbank vede tým mobilního bankovnictví.
Poslední aktualizací je zjednodušení procesu založení účtu, které nyní probíhá přímo v aplikaci bez nutnosti přechodu do prohlížeče telefonu.