zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí novým klientům odměnu 6 x 500 Kč během prvního půl roku

2. 1. 2023

Všem novým klientům, kteří si nyní otevřou v Raiffeisenbank jakýkoliv běžný osobní účet, banka pošle každý měsíc 500 Kč po dobu 6 měsíců od jeho založení. Stačí alespoň 3x měsíčně zaplatit debetní či kreditní kartou.

CHYTRÝ účet lze založit online z pohodlí domova do 10 minut, je vedený zdarma a výběry ze všech bankomatů v Česku i v zahraničí jsou rovněž zdarma. AKTIVNÍ účet navíc v ceně umožňuje vést peníze až v 18 různých měnách zároveň.

Oba účty lze navíc kombinovat se spořicím účtem HIT Plus s aktuální úrokovou sazbou 5,5 % p. a. nebo s Minutovou půjčkou.

Přinášíme odměnu k nově založeným účtům a nabízíme tak neklientům možnost vyzkoušet si kvalitu a benefity aktivního využívání účtu a karty. Jako nejlepší a klientsky nejpřívětivější banka roku jim proto po dobu půl roku od založení účtu nabízíme odměnu 500 Kč každý měsíc,“ říká Jan Figlovský, který v Raiffeisenbank vede retailový segment management.

Příklad:
Klienti, kteří si účet založí v lednu 2023, mohou bonus získat v období 02-07/2023, účty založené v březnu 2023 potom v období 04-09/2023.