zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank nabízí podnikatelský účet s odměnou 6 x 500 Kč během prvního půl roku

12. 4. 2023

Novým klientům, kteří si nyní otevřou v Raiffeisenbank podnikatelský účet, banka pošle každý měsíc 500 Kč po dobu 6 měsíců od jeho založení. Stačí alespoň 3x měsíčně zaplatit platební kartou.

CHYTRÝ účet pro podnikatele je bez poplatků, bez podmínek a s výběry ze všech bankomatů v Česku i v zahraničí zdarma. AKTIVNÍ účet umožňuje navíc vést peníze v různých měnách zároveň a SVĚTOVÝ účet obsahuje například import hromadných plateb nebo zvýhodněné ceny zahraničních plateb mimo EHP.

„Přinášíme odměnu k nově založeným podnikatelským účtům a nabízíme tak podnikatelům a firmám možnost vyzkoušet si Raiffeisenbank jako partnera pro své podnikání. Stávající klienti převážně oceňují moderní a bezpečné internetové i mobilní bankovnictví, terminál v mobilu nebo možnost požádat o úvěr kompletně online bez nutnosti návštěvy pobočky, tedy produkty a služby, které jim nejvíc šetří čas a rádi tyto funkcionality představíme i novým klientům, říká Tomáš Němčík, který v Raiffeisenbank vede segment podnikatelů a malých firem.


Plnění aktivity je sledováno prvních 6 měsíců následujících po měsíci, kdy byl účet sjednán. Jednotlivé měsíce jsou vyhodnocovány samostatně, takže klient může získat maximálně 3 000 korun. Odměna je následně připsána na účet nejpozději do 15. dne měsíce, který následuje po splnění aktivity.

Příklad:
Klienti, kteří si účet založí v dubnu 2023, mohou bonus získat v období 05-10/2023.

Veškeré informace jsou dostupné na adrese pravidla-reklamni-akce-6x500-micro.pdf.