Raiffeisenbank nabízí studentům a dětem mladším 18 let AKTIVNÍ účet s vedením zdarma a odměnu 555 Kč

2. 5. 2023

Pokud si nový klient mladší 18 let v období od 2. 5. do 15. 6. 2023 založí u Raiffeisenbank běžný účet a alespoň jednou zaplatí kartou vydanou k účtu, získá odměnu 555 Kč.

„V podpoře finanční gramotnosti mladých je vedle vzdělávání klíčová příležitost skutečně spravovat vlastní peníze na vlastním účtu, s vlastní kartou a s online bankovnictvím. Raiffeisenbank tuto příležitost nyní opět nabídne i nezletilým studentům. Vedle špičkové mobilní aplikace, jedinečného víceměnového účtu s výběry ze všech bankomatů zdarma jim na nově otevřený účet přidáme i jednorázové kapesné 555 Kč,“ říká Petr Štětka, Head of PI Segment & Product Management Raiffeisenbank.

AKTIVNÍ účet v sobě zahrnuje neomezený počet výběrů z bankomatu všech bank v ČR i v zahraničí (nevztahuje se na poplatky účtované třetími stranami), neomezený počet zahraničních plateb v rámci EHP v eurech nebo peníze až v 18 různých měnách zároveň.

Studenti starší 18 let mohou využít aktuální kampaň 6x500 Kč, díky které získají až 3000 Kč během prvních šesti měsíců od založení běžného účtu.