Správa spořicích cílů a snadné vrácení omylem odeslané platby – Raiffeisenbank přináší novinky v aplikaci

8. 7. 2024

Raiffeisenbank přináší nové funkcionality v mobilním bankovnictví, mají zlepšit uživatelský komfort a rozšířit možnosti správy financí. Mezi novinkami uživatelé najdou cíle spořicího účtu, rozšířený servis půjček nebo vrácení omylem odeslané platby.

Mezi klíčové novinky v mobilní aplikaci patří zavedení funkce „spořicí cíle“, která klientům umožní lépe organizovat jejich úspory. Snadno si vytvoří až deset cílů pro každý spořicí účet. Spolu se změnou zobrazení bonusové úrokové sazby a plnění podmínek pro její získání tak Raiffeisenbank pokračuje ve vylepšování nejpoužívanějších produktů banky.

Dále aplikace rozšiřuje možnosti správy půjček, včetně snadné změny data splátky a generování potvrzení o zůstatku a splátkového kalendáře. Novinkou je také jednoduchý proces pro vrácení omylem odeslané platby přímo z detailu platby.

„Jsme nadšeni, že můžeme našim klientům představit nové funkce, které jsou přímým výsledkem jejich zpětné vazby a našeho závazku neustále inovovat,“ říká Vratislav Kříž, Head of Mobile Banking Raiffeisenbank. „Možnost rozdělit si zůstatek spořicího účtu a mít možnost šetřit si na konkrétní cíle je jeden z nejčastějších požadavků našich klientů. Proto mám radost, že jsme jim tuto funkci mohli přinést,“ doplňuje Filip Karbulka, UX/UI designer mobilní aplikace Raiffeisenbank.

Aplikace nyní nabízí i nové pojištění schopnosti splácet s přidanou hodnotou v podobě online konzultací s lékařem a asistenční služby. Zásadní proměnou prošel i úvodní průvodce aplikací, který nyní novým uživatelům představí hlavní funkce aplikace prostřednictvím interaktivních informačních bublin.