Akce 6x500 Kč k založení účtu a 3x300 Kč pro nezletilé studenty je zpět, Raiffeisenbank odměňuje nové aktivní klienty

26. 8. 2024

Pro nové klienty připravila Raiffeisenbank znovu akci 6x500 Kč při založení běžného účtu. Nezletilým studentům připíše kapesné 3x300 Kč, pokud jim jejich rodiče založí AKTIVNÍ účet bez poplatku. Pro finanční odměnu stačí kartou během měsíce aktivně platit.

Raiffeisenbank opět přichází s kampaněmi motivujícími k založení účtu. Akce 6x500 umožňuje novým klientům včetně studentů starších 18 let, kteří si prvně založí běžný účet v Raiffeisenbank, získat finanční odměnu. Bonus 500 Kč na své konto získají každý měsíc následující půlrok od založení. Podmínkou je pouze desetkrát do měsíce zaplatit kartou libovolnou částku.
Koncem léta a během podzimu se ke kampani 6x500 přidává i akce pro nezletilé studenty. Raiffeisenbank jim totiž nabízí k založení účtu 300 Kč jako bonus po dobu prvních tří měsíců, pokud alespoň třikrát v daném měsíci zaplatí kartou přiřazenou k účtu. Celkem tak k AKTIVNÍMU účtu, který díky tomuto získá nezletilý student bez poplatku, dostane 900 Kč. Akce s těmito výhodami se mohou zúčastnit rodiče nezletilých studentů, kteří dětem nový účet sjednají.

„Předchozí akviziční kampaně byly velmi úspěšné, a tak na ně nyní navazujeme. Díky benefitu 6x500 stále získáváme velké množství nových klientů. Letos bychom rádi odměnili aktivitu především nově příchozích, takže limit platby kartou pro získání odměny zvedáme na deset plateb kartou měsíčně, což je za nás stále snadno proveditelný úkon. Pro ty, kteří chtějí účet bez poplatků s intuitivní obsluhou, a navíc finanční bonus, je to skvělá příležitost. Pro studenty a rodiče nezletilých stejně tak, ti navíc mají díky odměně možnost začít se základy finanční gramotnosti, která je užitečná už od útlého věku,“ komentuje kampaň segmentový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský.

Obě kampaně startují 26. srpna. Akce 6x500 potrvá do 30. listopadu 2024 a akce pro nezletilé studenty do 15. října 2024. Během těchto období rodiče neplnoletých studentů mohou potomkům založit AKTIVNÍ účet bez poplatku. Noví klienti a plnoletí studenti si můžou založit běžný účet zdarma, aby získali příslušné odměny.

Více informací naleznete na webové stránce https://www.rb.cz.