zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Skupina Raiffeisenbank poskytuje okamžitou pomoc lidem zasaženým povodněmi

17. 9. 2024

Povodně v uplynulých dnech zasáhly mnoho lidí a rodin napříč regiony po celé České republice. Skupina Raiffeisenbank se proto rozhodla pro okamžitou pomoc.

Skupina Raiffeisenbank poskytne v nejbližších dnech prostřednictvím organizace Člověk v tísni lidem zasaženým povodněmi finanční pomoc ve výši 10 milionů Kč.

Raiffeisenbank, Raiffeisen stavební spořitelna a Raiffeisen Leasing zároveň připravily opatření na podporu svých zaměstnanců, kteří byli povodněmi přímo postiženi, nebo se rozhodnou pomáhat svým blízkým a kolegům zasaženým povodněmi.

  • Placené volno: Zaměstnanci zasažení povodněmi mají možnost čerpat placené volno na okamžité odstranění následků či zajištění svého majetku.
  • Dobrovolnické dny (Dobrodny): Zaměstnanci, kteří se rozhodnou pomáhat v postižených oblastech, mohou využít placené Dobrodny navíc.
  • Psychologická podpora: Povodně mohou mít nejen materiální, ale i psychický dopad. Proto banka nabízí svým zaměstnancům plně hrazenou psychologickou podporu formou online psychoterapie.
  • Finanční pomoc: V rámci interních opatření banka poskytne cílenou finanční pomoc zaměstnancům, kteří utrpěli výrazné škody.

Raiffeisenbank a Raiffeisen stavební spořitelna pečlivě sledují situaci svých klientů, kteří mohou v těžké situaci využít například běžně využívané žádosti o odklady splátek. Současně ale připravuje i podporu klientů nad rámec standardních služeb, aby lidem zasaženým povodněmi pomohla v co nejkratším čase a v největší možné míře.