zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Minutová půjčka od Raiffeisenbank poskytne první tři měsíce nyní bez úroků

26. 9. 2024

Akce na Minutovou půjčku od Raiffeisenbank nabízí první tři měsíce půjčky bez úroků. Pomůže tak všem, kteří zrovna potřebují rychlé prostředky do výše maximálně 1,2 miliony a rozhodnou se pro půjčku od bankovní společnosti. Pro získání výhody stačí Minutovou půjčku sjednat do konce října.

Minutová půjčka od Raiffeisenbank nabízí půjčení financí na libovolný účel se sazbou od 4,8 % ročně. Nyní banka nabízí akci, kdy klientům vrátí zaplacené úroky z půjčky za první tři měsíce. Stačí si o Minutovou půjčku zažádat do 31. října 2024.

Tato půjčka slouží pro všechny drobnější potřeby, ke kterým zájemci nechtějí vyřizovat složité procesy. Klient si může půjčit na cokoliv od 5 tisíc do 1,2 milionu korun bez ručitele. Dobu splácení i den splátky si určuje sám.

Minutová půjčka je naším oblíbeným produktem. Především díky své flexibilitě a velice snadnému vyřízení během několika minut plně online. Hodí se jako poslední možnost, kdy úspory nestačí a je potřeba sáhnout po bankovní pomoci. Obzvláště nyní v těžkém období povodní může leckomu usnadnit řešení následků, i pro ně je aktuální akce vhodná. Půjčka by samozřejmě měla být až poslední možností, ale první tři měsíce bez úroků nabízíme každému, kdo zvládne řádně splácet. Věřím, že v těchto těžkých chvílích může náš benefit velmi pomoci,“ říká produktový manažer spotřebitelského financování v Raiffeisenbank Martin Suk.

Sjednání půjčky i úplné předčasné splacení je v Raiffeisenbank u Minutové půjčky bez poplatků. Lze také vyřídit snadno online, není potřeba dokládat účel a klient si sám volí, jak dlouho bude půjčku splácet.