zavřít panel

Víte, že přes vyhledávání najdete i pobočky?
Stačí zadat město nebo adresu.

Možná, že hledáte...

Raiffeisenbank znovu nabízí novým klientům odměnu 6x500 Kč. Stačí si založit účet a platit kartou.

21. 8. 2023

Novým klientům, kteří si od 21. srpna 2023 v Raiffeisenbank založí běžný účet, bude banka každý měsíc po dobu půl roku posílat odměnu 500 Kč. Jedinou podmínkou je v každém měsíci alespoň třikrát zaplatit kartou vedenou k danému účtu.

CHYTRÝ účet si mohou klienti založit snadno online, nebo sjednat na pobočce. Jeho vedení je zdarma, stejně jako neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank po celém světě. Také je k němu možné založit spořicí účet s výhodnou úrokovou sazbou nebo získat kreditní kartu. Samozřejmostí je v Raiffeisenbank špičkové a intuitivní mobilní bankovnictví nebo snadný online nákup a správa investic.

„Běžný účet od Raiffeisenbank je zdarma a nabízí spoustu výhod, výběry ze všech bankomatů zdarma jsou jednou z nich. Touto kampaní dáváme možnost vyzkoušet si všechny benefity CHYTRÉHO účtu těm, kteří našimi klienty ještě nejsou. Hlavní výhody jsou v opravdu snadné digitální obsluze a zároveň v získání finanční odměny za aktivní využívání účtu,“ říká ředitel segmentového managementu Raiffeisenbank Jan Figlovský.

Založení CHYTRÉHO účtu online zabere méně než deset minut, ale klienti si mohou účet s odměnou založit i osobně na pobočce.